OBERTURA DEL PAS DE RAFAH 
PERMANENTMENT I INCONDICIONALMENT 

Un assetjament mortal sobre 1.600.000 persones que viuen a Gaza ha estar imposat per Israel des de 2006. Fou aixecat parcial i momentàniament quan el moviment revolucionari egipci va treure a Hosni Mubarak i van deixar clar que la emancipació i llibertat de Palestina eren fites conjuntes i connexes.

No obstant això, avui i diàriament aproximadament 35.000 persones esperen creuar la frontera. Mentrestant, els bombardejos aeris israelians la setmana passada sobre ‘la presó a l’aire lliure més gran del món’ va matar al menys a 15 persones, incloent 2 criatures, i en va ferir al menys a 50 més. La denegació de llibertat de moviment per a la gent palestina és una ofensa a les immenses lluites actuals del poble egipci en cerca dels drets humans i la dignitat. Uneix-te a les crides creixents des de Egipte: que es cridi a l’ambaixador egipci de Tel Aviv, que es tregui al ambaixador israelià d’Egipte, que s’obri el Pas de Rafah incondicionalment, aturant tots els moviments de normalització amb Israel i aturant el comerç de gas natural entre els dos països.

CRIDA A LA ACCIÓ 

Divendres 26 d’agost, els sud-africans entregaran la petició a la seva ambaixada Egípcia.

Des del 26 d’agost i durant els propers quatre divendres, fins el 30 de setembre, uneix-te a les accions internacionals en solidaritat amb Gaza i en suport del actual moviment del poble egipci.

Demana que el Consell Suprem Egipci de les Forces Armades Faci  honor a la dignitat humana i llibertat del seu propi poble i del poble de Gaza i OBRIN EL PAS DE RAFAH PERMANENTMENT I INCONDICIONALMENT.
*Mobilitza’t  *

  1. Organitza una delegació per a entregar la petició a la teva ambaixada Egípcia, consolat o oficina representativa en Divendres.
  2. 2.   Contacta la teva ambaixada egípcia. A Espanya, envia fax, telefona o envia mails a la Ambaixada: info@ecros.org  Fax: 91 5781732; Telèfon: 915776308/09;
  3. 3.   Signa i fes circular la petició: http://openrafah.uspcn.org/petition-text/y
  4. 4.   “T’agrada” i “Comparteix” la  pàgina Facebook amb els teus amics i organitzacions.

Envia un correu electrònic amb les teves activitats a:
rafahcrossingcampaign@gmail.com

Posa les teves activitats a la pàgina de la campanya de Facebook<https://www.facebook.com/pages/Open-the-Rafah-crossing-permanently-and-unconditionally/140279296059112>.

Per a més informació contacta’ns a : rafahcrossingcampaign@gmail.com